Hotel_du_moulin_de_la_brevette 088

Bienvenue à l'hôtel

Le
Moulin
de la
Brevette

Et, découvrez le plaisir d'un hôtel à la campagne

Hotel_du_moulin_de_la_brevette-arbigny

Les joies d'un hôtel familial

Hotel_du_moulin_de_la_brevette 020

Où l'on ne maîtrise pas tout !

Hotel_du_moulin_de_la_brevette Tournus

À pieds, en voiture, à vélo, en moto,

ou en Faucon Millénium,

tous les moyens sont bons

pour arriver à l'Hôtel du Moulin de la Brevette !

Hotel_du_moulin_de_la_brevette Pont de Vaux

Un lieu où les oiseaux demandent au silence de faire moins de bruit

Pour partager c'est par là!

Une équipe à votre service

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

q

Asparagus Salad

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

q

Delmonico Steak

Lorem ipsum dolor sit amet, feugiat delicata isis liberavisse id cumisit.

  Gnocchetti Sardi & Pistachio

  Broccoli Rabe Tomato

 Soppressata Black Olive

  Tomato Confit

  White Cheddar

578

CUSTOMER COUNT

998

DISHES SERVED

365

WORKING DAYS

99

EXPERT REVIEWS

q

Lobster Newburg

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

Goan Egg Curry

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

q

REVIEWS

q

The Best International Dishes

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

q

Asian Kitchen Specialties

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

PRESS

Chef Rob Hanzer perfectly cooks chickens in a giant rotisserie

q

Smoked Salmon

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

Cappon Magro

In a large saucepan, toast the coriander seeds and black peppercorns over moderate heat, shaking the pan, until they are fragrant, about 1 minute. Remove the saucepan from the heat and let the spices cool slightly. Add the water, palm sugar, fish sauce, garlic, 8 of the kaffir lime leaves and the 1/4 cup of salt to the saucepan.

q

Bienvenue a lhotel

Hotel_du_moulin_de_la_brevette 088

Bienvenue à l'hôtel

Le
Moulin
de la
Brevette

Et, découvrez le plaisir d'un hôtel à la campagne

Hotel_du_moulin_de_la_brevette-arbigny

Les joies d'un hôtel familial

Hotel_du_moulin_de_la_brevette 020

Où l'on ne maîtrise pas tout !

Hotel_du_moulin_de_la_brevette Tournus

À pieds, en voiture, à vélo, en moto,

ou en Faucon Millénium,

tous les moyens sont bons

pour arriver à l'Hôtel du Moulin de la Brevette !

Hotel_du_moulin_de_la_brevette Pont de Vaux

Un lieu où les oiseaux demandent au silence de faire moins de bruit

Pour partager c'est par là!